Theatershow Mentaal Sterk

do 23 mei 19:30
Grote zaal
do 23 mei
19:30
Tickets

Wouter Smit, bekend bij tienduizenden instavolgers als Wutru, is de ultieme (kracht)sporter. Fysiek en mentaal overwon hij zijn grootste uitdaging ooit: een zeldzame tumor in zijn wervelkolom. Hij trainde om te overleven... en heeft een mentale weerbaarheid ontwikkeld die zijn weerga niet kent. 

 

David Hulsenboom is een energieke, creatieve 
tot op het bot gemotiveerde freak met een ruime educatieve, wetenschappelijke en business ervaring. Hij heeft de afgelopen 23 jaar naast (top)sporters, directie leden, executives DGA’s en managers succesvol getraind. Vanaf 2015 geeft hij internationaal lezingen over persoonlijk leiderschap en jouw mindset als de cruciale succesfactor.

 

Gedurende deze Theatershow komen deze twee werelden bij elkaar...mentaal overleven, opbouwen van veerkracht en weerbaarheid gedurende de meest onredelijke situatie die je kunt bedenken, samen met de opgebouwde expertise en wetenschap achter hetgeen je nodig  hebt om (terug) in je kracht te komen!

 

Inloop: 19.00

Start: 19.30

 

Na afloop is er een meet en greet met Wouter en David en kunt u ook hun boeken kopen!

Let op: als u kiest voor de studentenprijs, wordt u vriendelijk verzocht om bij de ingang uw studentenpas te tonen als bewijs van uw recht op deze korting.

U kunt Wouter kennen van zijn boeken 'Kapot Sterk' en 'Mentaal Sterk'. Ook is hij bekend op Instagram als Wutru.

U kunt David kennen van zijn boek 'Oh nee, ik ben een FTE'.