Eten & drinken

Je kunt de hele dag terecht in ons theatercafé voor een kopje koffie of een gezellige borrel op ons zonnige terras! Het is ook een ideale plek om lekker een krantje te lezen of om rustig te werken. Ook na de voorstelling of film kun je bij ons een drankje drinken.

In ons café begeleiden we in samenwerking met Philadelphia een aantal medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de horeca kunnen ze hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Wij vinden het ontzettend belangrijk om iedereen een kans te bieden in onze maatschappij.

Openingstijden café

Maandag-vrijdag 10:00 – 22:30 of tot 1 uur na de avondvoorstelling
Zaterdag 10:00-18:00 of tot 1 uur na de avondvoorstelling 
Zondag vanaf 1 uur voor tot 1 uur na de voorstelling
Telefoonnummer horeca: 020 699 53 89
Contact: horeca@theaterdeomval.nl

Film- en theaterdiners

Je avondje uit is helemaal compleet als je kiest voor ons diner-arrangement: ontspannen een hapje eten en dan naar een theatervoorstelling of film. Theater- en filmdiners boek je bij het kopen van je tickets, direct online of via de kassa. Reserveren kan tot en met één dag voor de voorstelling.

Arrangementen zaalhuur

Heb je een zaal gehuurd in de Omval? Dan verwennen we je graag met diverse opties voor koffie & thee, lunch, borrel en diner. Voor de arrangementen zaalhuur zie de Zaalhuur pagina.

Drankkaart

Bekijk onze thema's