Kassa en kaartverkoop

Koop 24 uur per dag tickets via onze webshop op deze website.

De kassa van Theater de Omval is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en één uur voor aanvang van een film of voorstelling.

Heeft u tickets gekocht en wilt u deze bij de kassa afhalen?
Dit kan tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling.

 

Reserveren is mogelijk via: 020-6001897.

Heb je vragen, stuur dan alvast een mail naar kassa@theaterdeomval.nl.  

Op feestdagen gesloten.

Prijzen en kortingen

Reguliere prijzen

De reguliere prijs voor een filmticket is € 10,00.
De reguliere prijs voor jeugdfilms is €7,50 (tot 13 jaar)
De prijzen voor theatervoorstellingen zijn variabel en liggen meestal tussen de €11,50 en €21,00.
Bij de meeste voorstellingen voor volwassenen is een drankje na afloop inbegrepen.

Kortingen

Voor theatervoorstellingen hanteren we geen kortingen.
Op films krijg je €1,00 korting met:

Studentenpas
CJP-pas
65+ bewijs
Stadspas
PCOB pas

Groepskorting
Mocht je met een groep (vanaf 10 personen) willen komen, neem dat contact met ons op over de mogelijkheden.

Betaalwijzen

Je kunt je tickets betalen met:

Ideal en creditcard via de website
Pin aan de kassa
De Nationale Bioscoopbon (alleen films)
De MaDiWoDo Bioscoopbon (alleen films)
De Podiumcadeaukaart (films en theater)
Cinevillepas 
Theater de Omval klantentegoed
Theater de Omval cadeaubon
Podiumpas

Lees hieronder hoe je kunt reserveren met cadeaubonnen en tegoeden:

Onbeperkt naar de film met Cineville:

Als Cinevillepashouder kun je kaartjes reserveren via de kassa. Op de dag zelf kun je de kaartjes voor aanvang ophalen en je pas laten scannen. We werken er hard aan om online reserveren snel mogelijk te maken!

Hoe kom ik aan een Cinevillepas?
Voor € 22,50 (voor iedereen van 30 jaar en ouder) of € 18,50 (voor iedereen t/m 29 jaar) per maand krijg je onbeperkt toegang tot al onze reguliere films. Daarnaast kun jede Cineville-pas gebruiken in meer dan veertig ander filmtheaters en bioscopen in heel Nederland en bij verschillende filmfestivals. De pas is eenvoudig te bestellen op cineville.nl. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je diezelfde dag nog naar de film kan! De echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuisgestuurd. Op cineville.nl vind je ook de agenda met alle films in het hele land die met de pas te bezoeken zijn.

Podiumpas
Met je Podiumpas kun je kaartjes reserveren via de kassa. Op de dag zelf kun je de kaartjes voor aanvang ophalen en je pas laten scannen. We werken er hard aan om online reserveren snel mogelijk te maken!

Hoe kom ik aan een Podiumpas?
Voor €35,- per maand heb je toegang tot alle theatervoorstellingen in Theater de Omval. Het reserveren van een kaart kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Meer info over en het aanvragen van de Podiumpas vind je hier.

Cadeaubonnen en vouchers:

De Podiumcadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon kun je direct in onze webshop inwisselen. Als je bij het betaalscherm bent aangekomen kies je de desbetreffende kaart als betaalwijze. Vervolgens kun je de code die op de kaart staat invoeren om het tegoed te gebruiken.

Cadeaubonnen van Theater de Omval worden niet meer uitgegeven maar kun je nog wel inwisselen aan de kassa. Je kunt bellen of mailen om te reserveren en dan op de avond zelf de kaarten ophalen en betalen met de cadeaubon.

Theater de Omval klantentegoed:

Als je een voucher/tegoed hebt gekregen van Theater de Omval, bijvoorbeeld na een annulering vanwege corona, dan is het mogelijk om dat tegoed direct online in te wisselen. Wanneer je in onze webshop inlogt in je persoonlijke account, dan verschijnt het tegoed automatisch op de betaalpagina. Daar kies je om te betalen met je tegoed. Tegoed dat nog over is na de aankoop blijft gewoon staan en kun je de volgende keer weer gebruiken. Het is ook mogelijk om tegoed in te wisselen en een restbedrag te betalen met Ideal of creditcard.