Arrangementen

Maak je bezoek aan de Omval nog leuker met één van onze arrangementen.

Kinderfeestje

Ben jij ook zo dol op theater en film? Vier dan je verjaardag samen met je vriendjes in Theater de Omval. Kom samen naar een kindervoorstelling of kinderfilm, drink limonade voor of erna en krijg hierbij wat lekkers. Wij versieren een tafel speciaal voor jou en er is een grote verkleedmand. En je krijgt een verrassing ter herinnering mee naar huis.

Wij bieden kinderfeestjes aan vanaf een groep van zes kinderen, en vragen per zes kinderen één volwassen begeleider. De prijs voor limonade en iets lekkers per persoon is 2 euro (prijs is exclusief de kaartjes voor de voorstelling). Om te reserveren mail naar kassa@theaterdeomval.nl en dan nemen we contact met je op!

Theater- of filmdiner

Je avondje uit is helemaal compleet als je kiest voor ons diner-arrangement: ontspannen een hapje eten en dan naar een theatervoorstelling of film. Bekijk de Eten & Drinken pagina voor het menu en om te reserveren. 

Begeleiding voor ouderen

Stichting Vier het leven neemt ouderen mee uit! Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum, ook in de Omval! Ga je nog graag uit, maar liever niet alleen, of vind je het lastig om alles zelf te regelen? Bekijk dan de website van Vier het leven.