SPRING IN DE LENTE  - een onvergetelijk feest voor en door Diemenaren van piepend jong tot krakend oud

Zondag 24 maart van 11.00 tot 19.00 uur – toegang GRATIS

De hele dag bruist en feest het in en om de Omval. Deze dag is om je talent te showen of juist om talent te bewonderen. Om te leren bij de diverse workshops of juist je kennis te delen. Om met je prachtigste taart creatie te pronken of die van andere te waarderen. Om paaseieren te zoeken of juist op te eten. Om een dansje te wagen op de aanstekelijke muziek van de DJ’s. Om je buren weer te zien en bij te kletsen. En nog veel en veel en veel meer…….

Wil je meedoen met één (of meerdere) van onderstaande onderdelen, laat dat dan graag zo snel als mogelijk weten via huren@theaterdeomval.nl. Wees er snel bij, want VOL IS VOL. Vermeld graag je naam, wat je wilt doen, met hoeveel je/jullie zijn en op welk e-mailadres we je kunnen bereiken. Wij laten dan zo snel als mogelijk van ons horen met aanvullende informatie.

1.       Open Podium:

Maak je muziek, dans je of wil je zingen? Speel je toneel? Of kun je iets anders dat je graag op ons podium wilt laten zien of horen? Alleen of met anderen? Spring in de lente maakt het mogelijk. Geef je vliegensvlug op want er is natuurlijk niet plek in de spotlights voor iedereen!

2.       Kramenmarkt:

Ben je creatief met verf, naald en draad, droogbloemen, hout, klei, kralen of wat dan ook? Van ons krijg je een kraampje om je werk te tonen en – wie weet – ook te verkopen. Het aantal kramen is beperkt, dus spring uit je stoel en schrijf je haastje-repje in!

3.       Workshop:

Hoe leuk en dankbaar is het om kinderen of volwassenen iets te leren van waar jij al goed in bent. Dat mag echt van alles zijn: mozaïeken, grunten, volksdansen, origami, hoepelen, tantra yoga, schaken, T-shirt schilderen, dichten, houtsnijden, mime, ……. verzin het maar. Wij geven je de ruimte in de Omval maar dan moet jij je als een speer aanmelden, want vol is vol.

4.       Heel Diemen Bakt!:

Springt jouw baksel eruit als de mooiste, origineelste smikkel-en-smul-taart? Een jury deelt prijzen uit waar je je vingers bij aflikt. Er zijn twee categorieën: mooiste en lekkerste taart en duurzaamste en lekkerste taart. Zet de oven eventjes uit en schrijf je vóór 18 maart. Dan heb je op tijd alle informatie. Kleine noot hierbij is wel, dat als het storm loopt, we de sluit datum helaas vroeger moeten stoppen.

Houd deze website goed in de gaten. Zodra wij meer programma informatie hebben, willen wij dit graag hier met jullie delen. Wij springen namelijk nu al een gat in de lucht van de voorpret en we springen graag samen!