Theaterzaal

180 personen met tribune / 200 personen zonder tribune /  vanaf €185,50 p.u. ex BTW

Onze Grote Zaal is uitermate geschikt voor het organiseren van een evenement of congres. Het is een mooie zaal met vele voorzieningen die uw activiteit tot een groot succes zullen maken. De prachtige houten parketvloer is uitermate geschikt voor dansevenementen. De zaal wordt vaak verhuurd voor uitvoeringen, lezingen, colleges, debatten, filmvertoningen en presentaties. 

De grote zaal beschikt over vele voorzieningen, waaronder een moderne, inklapbare tribune. Deze heeft in totaal 180 zitplaatsen. Als we de tribune inklappen kunnen er 200 mensen in de zaal terecht. De zaal is dus groot genoeg om er een respectabel evenement of congres te organiseren. Dankzij het grote filmdoek kun je er ook presentaties of films presenteren. Live-uitzendingen zijn eveneens mogelijk. Een groot voordeel van deze zaal is dat er vakkundige theatertechnici aanwezig zijn die het licht en geluid op professionele wijze regelen.

Kosten evenement of congres
Vanaf 185,50 per uur kun je onze theaterzaal huren om er een evenement of congres te organiseren. Wij kunnen u ook ontzorgen wat betreft de ticketing. Voor een meerprijs regelen wij de verkoop van de kaartjes voor uw evenement en bieden we technische ondersteuning. Vergeleken met Amsterdam is het hier in Diemen een stuk voordeliger om een evenement of congres te organiseren.   

Doe een aanvraag
Vul onderstaande formulier in om een aanvraag te doen. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Let op: minimale afname is 4 uur.

Bekijk ook de huurvoorwaarden
Bekijk de horeca-arrangementen
Bekijk ook het huishoudelijk reglement

Contactformulier Zaalverhuur

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct
Dit veld is verplicht
Wilt u gebruik maken van een horeca-arrangement?