Een unieke ervaring in Theater de Omval!

Deze zomervakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan van Theater de Omval. Vier dagen zingen, dansen en acteren met op de laatste dag een voorstelling voor familie en vrienden.

Samen met de docent werken de kinderen vier dagen om tot een eindvoorstelling te komen. De musical is zo geschreven dat alle kinderen een eigen rol met tekst en solozang hebben. 

De kinderen leren tijdens de Musical4daagse niet alleen zingen, dansen en acteren, maar ook samenwerken en communiceren. De lessen zijn zo gemaakt dat kinderen op een speelse manier de basisbeginselen van theater leren. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en zelfvertrouwen op te bouwen. 

Tijdens de voorstelling stralen de kinderen met professionele kap en grime, kostuums en voelen ze zich helemaal één met hun rol. Aan het einde van de voorstelling ontvangen de musicalsterren een staande ovatie!

Voor iedereen van 6 t/m 12 jaar. Geen ervaring nodig.

Aanmelden kan via www.musical4daagse.nl/diemen

Lijkt het je leuk, maar vormt de prijs een drempel? Stuur een email voor een aanvraag voor het Musical4daagse Fonds naar fonds@musical4daagse.nl 


Belangrijke informatie

  • 23 t/m 26 juli 2024
  • 09:00 - 14:00
  • 6 t/m 12 jaar
  • Kosten per deelname €175,-

De Musical4daagse is een initiatief in samenwerking met 20 theaters door heel Nederland. Door kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met theater, kunnen zij een leven lang genieten van deze prachtige kunstvorm en hierdoor ook een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van de culturele sector.