Café en Foyer

150 personen / vanaf €75 p.u. ex BTW bij gebruik van onze horeca

Ons theatercafé is een zeer geschikte locatie voor feestjes, optredens, lezingen, netwerkborrels, proeverijen congressen en exposities. Het foyerpodium is ideaal voor kleinschalige optredens en dankzij de schuifdeuren trek je in de zomer gezellig het terras erbij.

Onze horecagelegenheid beschikt over een professionele keuken met toegewijd personeel dat er alles aan zal doen om uw evenement tot een groot succes te maken. Het café biedt plek voor 150 personen. Er is een ruime bar met de lekkerste biertjes op tap, een podium met een piano en een scherm om op te beamen.

Tarieven
Als u het café wilt huren (afname minimaal 4 uur) dan betaalt u €75,00 per uur exclusief btw. Hierbij zijn de volgende zaken inbegrepen: schoonmaak, versterkte muziek, speakers. Achteraf betaalt u nog voor de hapjes en drankjes. Als u zelf de hapjes en drankjes regelt kost het per uur €140,00 exclusief btw om het grand café te huren. Vergeleken met Amsterdam is het hier een stuk voordeliger om een activiteit te organiseren.

Doe een aanvraag
Vul onderstaande formulier in om een aanvraag te doen. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Let op: minimale afname is 2 uur doordeweeks en 4 uur in het weekend.

Bekijk ook de huurvoorwaarden
Bekijk de horeca-arrangementen
Bekijk ook het huishoudelijk reglement

Contactformulier Zaalverhuur

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct
Dit veld is verplicht
Wilt u gebruik maken van een horeca-arrangement?