Comedy Club Diemen

za 15 jun 20:30
Foyerpodium
za 15 jun
20:30
Tickets

Comedy liefhebbers, maak je klaar voor een avond vol lachen en plezier bij Comedy Club Diemen op zaterdag 15 juni! We zijn verheugd om onze fantastische line-up onder leiding van niemand minder dan Rachid Larouz aan te kondigen, met een diverse mix van getalenteerde comedians die gegarandeerd je avond zullen opfleuren.

 

Hier is wat je kunt verwachten:

 

Daveson Ignatia: Met zijn scherpe humor en levendige persoonlijkheid weet Daveson het publiek keer op keer te betoveren. Finalist Cameretten 2024.


Johan Van Gulik: Johan's droge, maar hilarische observaties zullen je laten schudden van het lachen. Hij is een meester in het vinden van humor in alledaagse situaties.


Jacob Spoelstra: Met zijn unieke kijk op het leven en zijn ongeëvenaarde komische timing, zal Jacob je zeker laten gieren van het lachen.


Victor Louis van Es: Victor's innemende persoonlijkheid en geestige grappen maken hem een publieksfavoriet waar je geen genoeg van zult krijgen.


Mis deze onvergetelijke avond vol humor en entertainment niet! Zorg ervoor dat je op tijd bent om een geweldige plek te bemachtigen en je buikspieren te trainen met al het lachen dat komen gaat.

 

Datum: 15 juni

Inloop: 19:00 uur

Start: 20:30 uur

Locatie: theater de Omval 

 

Kom en maak deel uit van een avond vol lachen, warmte en menselijkheid die alleen Comedyclub Diemen kan bieden!

Laat je vermaken door de meest getalenteerde comedians tijdens de maandelijkse comedyshow in Theater de Omval, gehost door gastheer Rachid Larouz. Elke maand zorgt Larouz voor een nieuwe line-up van opkomende en ervaren comedians die je zullen verrassen met hun unieke perspectieven en hilarische verhalen. Onze comedyshow biedt een avond vol humor en vermaak, waarbij je je geen moment hoeft te vervelen. Laat de alledaagse zorgen achter je en maak je klaar voor een next level comedyfestijn! De Toplocatie voor Humor is gelegen in Diemen.