Sara Kroos

Try-out
do 10 okt 20:30
Grote zaal
do 10 okt
20:30
Tickets

Sara is terug! Na vier jaar afwezigheid staat ze te popelen om weer het podium op te gaan. Een nieuwe voorstelling met de ingredienten die we van Sara gewend zijn: vrolijke verhalen, scherpe humor en lieve liedjes. Met een grote dosis zelfspot worden de onhandigheden van het leven aangekaart. Ongemakkelijke situaties gaan gepaard met een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.
  
Sara Kroos won voor haar vorige voorstelling 'Verte' de Poelifinario, de prijs voor de beste voorstelling, in de categorie entertainment.
  

Uit het juryrapport van de Poelifinario voor Verte: "Met Verte zet Kroos een grote stap in haar carrière. Haar spervuur van grappen over haar ongemakkelijke burgerbestaan treft vnjwel altijd doel, terwijl ze ontroert met haar liedjes. Dit is een verrukkelijke theateravond met zeer smakelijke ingredienten."
  
Trouw over 'Verte': "Kroos is bovendien bijzonder grappig. Haar expressieve mimiek staat garant voor vele komische momenten, waarbij niet alleen anderen, maar ook zijzelf regelmatig als mikpunt van spot fungeert."

Over de makers

 Regie: Jessica Borst
  
 Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veene