En dan nu Anne Neuteboom

Anne Neuteboom
Try-out
wo 24 apr 20:30
Grote zaal
wo 24 apr
20:30
Tickets

De unieke Anne Neuteboom werkt aan nieuw materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien... iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt*. Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten**.
*figuurlijk edoch bezoek op eigen risico
**letterlijk edoch EU gecertificeerd speelgoed

 

De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma's, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”

www.anneneut.nl

 

Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel.

Theaterkrant

Over de makers

Regie: Hanneke Braam

Foto's: Anneloes van den Adel

 

Programma

Frisse wind in het cabaretlandschap" - Nominatie Neerlands Hoop

"De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje." - Trouw ★★★★

"Anne Neuteboom straalt de ontwapenende dubbelheid van de mens uit. En is nog heel geestig ook." - Theaterkrant (keuze van de criticus)

““Ze pakt je in” - Dagblad van het Noorden ★★★★ 

“Gelaagde theaterpersoonlijkheid” - De Groene Amsterdammer